gymnastiek van tabak

Natuurlijk heb je al lang van plan een reis naar de sportschool, gekocht en de meest modieuze sport pak, en zelfs duur ticket (niet te gaan was gekwetst), maar het gebrek aan tijd en energie laat je niet een kans op iets om het huis uit te krijgen na de werkuren.

Japanse gymnastiek van tabak is een systeem van gewichtsverlies, speciaal uitgevonden voor diegenen die hun gewicht willen verliezen, maar koesteren persoonlijke tijd.

Voor het turnen van tabak heb je een kleed, een blad met een handvat en een timer nodig. Na elke oefening van de gymnastiek van tabak zult u uw resultaat registreren - dit is één van de manieren van motivatie, ontwaken van het gokken geest. De duur van elke oefening is 20 seconden - dit vereist een timer, rust tussen de oefeningen - 10 seconden. Noteer na elke oefening het aantal aspenized herhalingen voor uw eigen statistieken.

Het hele complex van gymnastiekprotocol van tabak duurt slechts 4 minuten - wat ideaal kan zijn voor de eeuwig drukke mensen van de eenentwintigste eeuw. Maar het gevoel na deze vier minuten zul je serieus ervaren - alsof ze een uur lang in de sportschool hebben geploegd.

Complexe gymnastiekoefeningen voor tabak

  1. Rennen ter plaatse - we gooien onze knieën zo hoog mogelijk en proberen ze hun handpalmen voor hen uitgestrekt te krijgen.
  2. Burpee - we springen om te stoppen met liegen, te drukken, spring op de benen aan de handen, met een sprong van het trekken van zijn lichaam op en gaan met de training met een lunge om te stoppen met liegen, het verplaatsen van de ene fase naar de andere zonder onderbreking.
  3. We gaan op de grond liggen, het rechterbeen is uitgestrekt, het linkerbeen is naar de knie gebogen. Bij uitademing heffen we het rechterbeen op en strekken we ernaar uit met het lichaam en de handen.
  4. Börpy - herhaal oefening 2.
  5. Herhaal oefening 3 op de linkervoet.
  6. Börpy - herhaal oefening 2.
  7. Swing back - liggen op zijn buik, benen omhoog tegen een wat steun (bijvoorbeeld een bank), handen achter zijn hoofd we beginnen komende uit het lichaam van de vloer terwijl je uitademt.
  8. Börpy - herhaal oefening 2 met de maximale snelheid.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

75 − = 71