gierstpap op melk caloriegehalte

Gierstpap is onverdiend vergeten door de moderne samenleving. Het wordt steeds vaker vervangen door meer populaire en mode-producten, zonder te denken hoeveel we verliezen. Nu zullen we dit onrecht corrigeren en bewijzen dat gierstgraangewas in melk, waarvan de calorische waarde laag is, nuttig is voor het organisme op elke leeftijd.

Veel mensen weigeren dit graan te gebruiken, omdat ze het als slappe beschouwen. Maar dit defect kan gemakkelijk worden gecorrigeerd door toevoeging aan de pap, bijvoorbeeld gedroogde vruchten of groenten. Gierstpap kan een uitstekende optie zijn voor het ontbijt, omdat het je in staat stelt om de honger in korte tijd te stillen en een gevoel van verzadiging te behouden voor een lange tijd.

Calorische inhoud en gebruik van gierstpap met melk

Door zelfs een klein deel van dit gerecht in je menu op te nemen, zul je het lichaam voorzien van de nodige energie, evenals vitaminen, micro- en macrocomponenten. Het gebruik van gierstpap op melk is:

  1. De aanwezigheid van B-vitaminen, die het metabolisme en het werk van het zenuwstelsel verbetert. Er is ook een vitamine PP, koper, ijzer, kalium en vele andere stoffen. Het is ook vermeldenswaard dat de pap een groot aantal eiwitten bevat.
  2. Grutten hebben het vermogen om het lichaam van gifstoffen en andere schadelijke stoffen te zuiveren, wat belangrijk is voor de gezondheid en om af te vallen.
  3. Calorische inhoud van gierstpap, verrassend veel, is klein en gemiddeld is het 93 kcal. Houd er rekening mee dat het aantal kan toenemen afhankelijk van het vetgehalte van de gebruikte melk.
  4. Tarwegras verhoogt de beschermende functies van het lichaam en verbetert het spijsverteringsstelsel.
  5. Pap heeft een lipotroop effect, wat belangrijk is voor mensen die van extra kilo's af willen. gierst pap gebruik

Het is ook nuttig om te weten dat de calorische waarde van gierstpap met pompoen, gekookt op melk, 94 kcal is. Als water wordt gebruikt in plaats van melk, is de energiewaarde slechts 72 kcal per 100 g. Daarom kunt u het veilig eten, zonder bang te zijn het figuur te verpesten, het wordt zelfs aanbevolen voor obesitas. Houd er rekening mee dat wanneer u suiker, honing, gedroogde vruchten en andere ingrediënten toevoegt, het totale caloriegehalte zal toenemen. Diëtisten beweren dat door gierstpap op te nemen in uw dieet, u niet alleen gewicht kunt verliezen, maar ook het hele lichaam kunt verbeteren. Het is genoeg om het minstens 2 keer per week te eten. Daarnaast is het mogelijk om op basis hiervan lossingsdagen te regelen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 42 =