Gierstpap met pompoen - goed en slecht | actualidadypolitica.com

Gierstpap met pompoen – goed en slecht

gierstpap met pompoen goed en slecht

Velen herinneren zich de gierstpap van kinds af aan. Het is bekend dat het nuttig en voedzaam is, niet minder dan havermout. Gierstpap wordt gebruikt door mensen die willen afvallen, en voor kinderen wordt het ook gebruikt.

Maar het is vermeldenswaard dat een zeer smakelijke gerecht wordt verkregen uit gierst pap met pompoen, die ongetwijfeld voordelen heeft, in sommige gevallen kan brengen schade.

Hoe handig gierst pap met pompoen?

Voordelen giersthavermoutpap met pompoen is dat het moet worden opgenomen in het dieet voor mensen die een slechte gezondheid en een slechte gezondheid, en degenen die werkzaamheden in verband met de uitoefening of verhoogde mentale activiteit. Wat belangrijk is, dit gerecht wordt aanbevolen voor kinderen, omdat het bijdraagt ​​aan hun normale ontwikkeling en groei. Het is niet voor niets dat dergelijke pap wordt gegeven bij het ontbijt of de lunch op de kleuterschool en op school.

Volgens de aanbevelingen van de diëtist moet je elke dag een deel van dit gerecht eten voor mensen die extra kilo's willen verliezen, omdat gierstpap de afzetting van vet voorkomt. Daarnaast bevat de den veel vitaminen en micro-elementen die nodig zijn voor de gezondheid.

Als je constant eten pompoen pap met de gierst, dan zijn de baten onmiskenbaar zijn: het verbeteren van haar en nagels staat, roos verdwijnt, acne huid. Dit alles draagt ​​bij tot vitamine B2, vervat in dit product. En vitamine B5, dat zich daar bevindt, helpt de bloeddruk te normaliseren.

Nuttige eigenschappen van gierstpap met pompoen

Ook bevat de pap ijzer, mangaan en koper, waardoor de samenstelling van het bloed verbetert, waardoor de elasticiteit en elasticiteit van de huid wordt verhoogd. Het product bevat kalium en magnesium, die de hartslag reguleren en het werk van de hartspier normaliseren.

letsel

Met betrekking tot de contra-indicaties van dit gerecht, dan zijn ze er bijna, maar vergeet niet dat het overmatig gebruik van zelfs de meest nuttig product om het lichaam te overbelasten, waardoor het moeilijk is om het maag-darmkanaal werken. Ook dient men voorzichtig te zijn onder deze puinhoop in het dieet van degenen die lijden aan ziekten van de maag in de acute en frequente constipatie als gierst, dat deel uitmaakt van granen, in dergelijke ziekten omvatten in het menu wordt niet aanbevolen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 7

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: