Felis Fawn - voor en na | actualidadypolitica.com

Felis Fawn – voor en na

favelis faun voor en na

Veel mensen hebben last van overgewicht, waaronder sebretesis. Beroemde fotograaf Feliz Fawn wordt vandaag vaak zelf verwijderd voor glans, het publiek choquerend met heldere beelden, talrijke tatoeages en piercings. Als je naar een slank en mooi meisje kijkt, zul je nooit zeggen dat ze problemen had met overgewicht. Foto's van Felis Fawn voor en na het afvallen veroorzaken tegelijkertijd shock en extase. Het verhaal van het meisje is niet eenvoudig, omdat ze niet alleen van het overtollige gewicht afkwam, maar ook zo'n groot probleem als anorexia het hoofd bood.

Geschiedenis van afvallen Feliz Fawn

Het verhaal van alle processen die op haar schouders vielen, plaatste het meisje op haar blog. Het gebeurde nadat ze moe was van het lezen over zichzelf verschillende mucks, zeggen ze, Felis propageert anorexia met haar uiterlijk, etc. Om alle punten boven de "en" te rangschikken, beschrijft het model gedetailleerd alle stadia van zijn gewichtsverlies.

In 17 jaar was de hoogte en het gewicht van Feliz Fawn respectievelijk 167-168 cm en 72,5 kg. In die tijd was het heel acceptabel en ze had geen gevoelens over haar uiterlijk. Het meisje dacht nooit aan calorieën, koolhydraten en eiwitten, ze wist zeker dat ze het helemaal niet nodig had. Ze had een vriend, vrienden en het leek haar dat het leven een succes was. Op een dag op een jeugdfestival zag Feliz een heleboel slanke en mooie meisjes om haar heen staan, waartegen ze zich een "kolos" voelde. Het was in deze tijd dat ze besloot dat het noodzakelijk was om haar leven radicaal te veranderen. Het is duidelijk dat Felis Faun afviel, zoals zij het zelf deed zonder de hulp en aanbevelingen van specialisten, maar op dat moment wist ze zeker dat ze de goede kant opging. Het meisje verminderde haar dagelijkse menu aanzienlijk en soms zelfs uitgehongerd.

Deze "shocktherapie" leverde resultaten op en in een jaar verloor Felis 18 kg. Maar, net als veel meisjes, geloofde ze dat ze na zo'n succes nog steeds compleet was en dat haar ideaal voorop stond. Er ging nog een jaar voorbij en het gewicht van Feliz Fawn bedroeg al 48,5 kg en dit is met de groei van 170 cm. Het meisje had geen spijt meer van zichzelf en hongerde gedurende 5 dagen. Op dit moment verscheen er een artikel in haar ogen waarin ze vertelden over eetstoornissen.

Het meisje vond veel symptomen in haar en besefte dat ze niet meer afviel, maar ernstig ziek was. Hoe te stoppen, wist de Faun niet, en het gewicht bleef dalen en aan het einde van het jaar was de bodyindex 16 punten, terwijl de norm 18,5-25 was. Felis smolt letterlijk voor haar ogen, ze had niet langer de kracht om iets te doen. De enige vreugde voor haar was de man die er altijd al was geweest en haar steunde. Toen hij merkte dat zijn geliefde al erg ziek was, nam hij haar mee naar het ziekenhuis. Artsen hebben onderzoek verricht en een behandeling voorgeschreven. Feliz viel in een depressie en kon 13 dagen niet eens naar eten kijken. Omgaan met het probleem thuis, ze kon het niet, dus ging naar het ziekenhuis. Het jaar daarop begon ze, dankzij de behandeling, vast voedsel te eten, maar ze zag haar psychologisch nog steeds niet. Het duurde lang voordat het huidige model aankwam en zijn metabolisme begon te stabiliseren. Voor het verliezen van gewicht, Felice Fawn was gezond, nu moet ze voortdurend controle over haar gewicht en voeding, zodat de terugval niet begint. Anorexia is een ziekte die niet volledig kan worden overwonnen en die op elk moment kan worden hervat.

Tot op heden zijn de parameters van Feliz Fawn: borst - 82 cm, taille - 60 cm en heup - 84 cm. Ze deelde haar ervaring, zodat hij voor iemand een voorbeeld werd, hoe hij niet moest afvallen en wat kan leiden tot experimenten met gewichtsverlies. Tegenwoordig ziet Felis rustig zijn tekortkomingen en waardeert hij de waardigheid.

favelis van de faun voor en na1 favelis van de faun voor en na2
favelis faun before and after3 favelis faun voor en na4 favelis faun voor en na5
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 76 = 86

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: