Dieetpillen

Veel mensen proberen gedurende een lange periode overtollig gewicht kwijt te raken. Dit heeft niet alleen een negatieve invloed op het uiterlijk, maar heeft ook een negatieve invloed op de gezondheidstoestand. Hard dieet wordt door iedereen niet gerespecteerd, sommige zijn verboden om het te houden. Kom dan bij de reddingspillen voor gewichtsverlies, bekend onder de naam "Bomb".

Dieetpillen "Bomb" - samenstelling

Volgens de fabrikanten zijn dieetpillen "Bomb" - dit is een van de meest effectieve manieren om af te vallen, maar de veiligheid van drugsgebruik veroorzaakt veel twijfel als gevolg van ongewone compositie. Zoals reclame zegt, is de Chinese "bom" voor gewichtsverlies gemaakt van verschillende planten. Maar dit is niet helemaal waar: het medicijn is echt kruiden, maar de hoofdsubstantie is carnitine.

De samenstelling bevat de volgende stoffen:

 1. L-carnitine. In 100 g bevat het medicijn 19 g L-carnitine. Deze stof breekt de vetten af, wordt actief in het lichaam geproduceerd. Als dat niet genoeg is, "verrekenen" de calorieën die in een trage tempo worden verbrand, in de cellen. Als gevolg hiervan vormen ze onnodige centimeters, waaruit het zo moeilijk is om zich te ontdoen.
 2. Paranootextract beïnvloedt de dermis, maakt het elastisch en elastisch. Door deze stof zal de huid bij het verliezen van gewicht niet doorhangen. Ook is de noot de bron van vitamine E.
 3. Fructis Canarli fruitextract. Deze exotische vrucht verrijkt het lichaam met vitamine C, verwijdert overtollig vet en water.
 4. Weegbree-extract heeft een gunstig effect op de lever, het heeft wondgenezing, antibacteriële eigenschappen.
 5. Rode cayennepeper peper Capsicum bevordert de versnelling van het metabolisme, voorkomt dat vetafzettingen worden opgenomen in de cellen van de darm.
 6. Vitamine C normaliseert het werk van botweefsel, verbetert de stofwisseling, vermindert het niveau van toxines.
 7. Vitamine E maakt de huid stralend, gezond, verbetert de immuniteit, verlicht het lichaam van toxines en toxines.

Chinese pillen voor gewichtsverlies "Bomb"

"Bom" om gewicht te verliezen, laat je een maand lang van 7 tot 15 kg gooien. Het medicijn helpt bij het wegwerken van overtollige centimeters op het gebied van probleemgebieden bij vrouwen: de buik, benen, onderrug. Door biologisch werkzame stoffen uit plantenextracten voorkomt het de ophoping van toxines, versnelt het metabolisme, vernieuwt het cellen. Het nemen van een Chinese drug voor gewichtsverlies "Bomb", een persoon verhoogt de toon, energiekosten, er is een stormloop van levendigheid. Het proces van afvallen en het verwijderen van overtollig vocht uit het lichaam gebeurt zowel overdag als 's nachts.

Chinese dieetpillen bom

"Red Bomb" voor het verliezen van gewicht

Tabletten "Bomb" van rode kleur - een populair middel voor gewichtsverlies, bestaande uit componenten:

 1. L-carnitine. Dit is de hoofdsubstantie die de functie van vetverbrander vervult. Het behoort tot de groep van natuurlijke aminozuren. Geeft een goed effect als het medicijn wordt gecombineerd met lichaamsbeweging.
 2. weegbree. Het extract van de plant verwijdert de nieren van toxines, normaliseert het werk van de lever.
 3. capsaicin. Extract van hete peper helpt om de oxidatie van vetzuren te versnellen, verhoogt het werk van metabole processen.
 4. Paranoot. Extract van de plant is nodig om de eetlust te onderdrukken, de huid te verbeteren.
 5. Vitaminen E en C. Dit zijn krachtige antioxidanten die de versnelling van het metabolisme beïnvloeden.

"Green Bomb" om af te vallen

Chinese tabletten "Bomb" groen worden beschouwd als een spaarzame versie. Het medicijn met zijn samenstelling verschilt niet veel van de rode vorm. Maar actieve plantaardige stoffen zitten in lage concentraties. Ze bevatten een extract van een bizarre pompoen, die helpt de bloedvaten te zuiveren.

Tabletten voor gewichtsverlies "Bomb" van groene kleur verschillen en het onderhoud van een citroen, bemoeien met het beheersen van schadelijke stoffen. Groene drug "Bomb" voor gewichtsverlies is niet alleen effectief in de strijd tegen obesitas. Het helpt om te gaan met constipatie, elimineert cosmetische defecten op de huid. Geschikt voor adolescenten vanaf 16 jaar, voor vrouwen in de postnatale periode na stopzetting van de lactatie.

rode bom voor afvallen

"Bomb" voor het verliezen van gewicht - hoe te nemen?

Tabletten "Bomb" voor het verbranden van vet worden genomen een capsule per dag. Het is beter om het 's ochtends 20 minuten voor de maaltijd te doen, af te spoelen met water. Duur van toelating is een maand. Voor een tweede cursus kan het nodig zijn om een ​​arts te raadplegen om het medicatieregime te veranderen voor meer effectiviteit. Als u de aanbevolen dosering volgt, kunt u binnen een maand 10 kg weggooien. Voor de duur van de cursus is het wenselijk om het consumptievolume van gewoon water te verhogen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 6 =