dieet alsu

De zangeres heeft twee kinderen, maar ze beschikt nog steeds over ideale vormen. In het arsenaal van Alsou is er een dagelijkse dieet- en expressmethode, die ze gebruikt voor belangrijke gebeurtenissen.

De zanger krijgt te horen dat ze een paar jaar geleden helemaal geen controle had over haar dieet. "Ik miste vaak ontbijt, tijdens de lunch at ik iets lekkers in McDonald's, en voor het avondeten werd ik afgewacht door een gerecht in een favoriet restaurant," vertelt Alsu in zijn interview. Nadat ze een snelle toename in gewicht merkte, wendde ze zich tot een specialist die haar hielp om dit probleem op te lossen.

Het eenvoudigste dieet van Alsou

De zanger vertelt ons dat als je eenmaal je dieet hebt heroverwogen, je extra kilo's voorgoed kunt vergeten.
Diëtistenaanbevelingen die u helpen om af te vallen:

  1. Bij het samenstellen van een dieet voor gewichtsverlies, hield Alsou rekening met de fysieke en emotionele belasting.
  2. De verhouding voedingsstoffen moet als volgt zijn: vetten - 25%, eiwitten - 25% en koolhydraten - 50%.
  3. Van groot belang bij het verliezen van gewicht is ook de juiste verdeling van calorische inhoud: ontbijt - 30%, lunch - 45% en diner - 25%.

Dieet uit Alsou is geschikt voor lui, omdat het niet het gebruik van exotische en moeilijk te bereiden gerechten vereist. Het benaderde menu van de zanger bestaat uit:

  • ontbijt - pap en zuivelproducten;
  • lunch - vis of mager vlees;
  • diner - salade en zuivelproducten;
  • snacks - rozijnen, noten, fruit.

Alle aanbevelingen van een diëtist in acht nemend, slaagde de zanger erin 13 kg af te vallen zonder de gezondheid te schaden.

Chocolade Dieet Alsou

Deze techniek geniet de zangeres vóór de concerten en andere belangrijke evenementen, waarop ze 100% wil kijken. Het moet onmiddellijk waarschuwen dat een dergelijk dieet zwakte, ernstige hoofdpijn en misselijkheid kan veroorzaken. dieet van alsu voor luie mensenJe kunt dit dieet niet langer dan 3 dagen gebruiken. Voor een dag met zo'n expressiemethode kun je maximaal 1 kg overtollig gewicht verliezen.

Het dagelijkse dieet bestaat uit 90 g bittere donkere chocolade, die in 4-5 porties moet worden verdeeld. Alsou adviseert na het drinken van snoepjes om 3 uur niet te drinken. Op andere momenten kunt u zonder suiker natuurlijke koffie, mineraal water en groene thee drinken.

Er is een dieet met chocola en contra-indicaties. Gebruik deze optie niet voor mensen met chronische ziekten, met verminderde immuniteit, en voor problemen met hart, lever en GIT. Alsou raadt aan om in extreme gevallen gebruik te maken van dergelijk extreem gewichtsverlies.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 64 =