De voordelen van rode wijn

Velen zijn ervan overtuigd dat alcoholische dranken schadelijk zijn voor de gezondheid en voor de figuur, omdat ze vrij veel calorieën bevatten. Wetenschappelijke experimenten hebben de voordelen van rode wijn bewezen. Het is erg belangrijk om de dosering te observeren en niet meer dan één glas per dag te gebruiken. Deze alcoholische drank werd gebruikt in de behandeling van sommige ziekten, zelfs in de tijd van Hippocrates.

Wat is het gebruik van rode wijn?

In de samenstelling van deze drank zit een groot aantal elementen die belangrijk zijn voor het leven. Het bevat bijvoorbeeld chroom, dat de synthese van vetzuren bevordert. Ook bevat de wijn stoffen die “slechte” cholesterol uit het lichaam verwijderen. Dankzij de inhoud van tannines verwijdert rode wijn gifstoffen uit het lichaam. Alcoholische drank normaliseert het metabolisme en bevordert de uitscheiding van gal. Een andere nuttige eigenschap van wijn – het wordt beschouwd als een geweldig anti-stressmedicijn, wat vooral belangrijk is tijdens gewichtsverlies.

Het is ook vermeldenswaard dat naast de voordelen van rode wijn, er ook schade kan zijn als je het toelaatbare tarief overschrijdt, dat voor vrouwen niet meer is dan 1,5 bril per dag. Bovendien is de kwaliteit van wijn van groot belang, daarom kunnen vervalsingen alleen negatieve gevolgen hebben voor het organisme.

De voordelen van rode wijn voor het lichaam tijdens gewichtsverlies

Mensen die ervoor kiezen om een ​​paar kilogram kwijt te raken, elimineren alcoholische dranken volledig uit hun dieet, hoewel dit niet nodig is. Diëtisten beweren dat een glas wijn met voedsel alleen het lichaam ten goede komt. Hoogwaardige alcohol bevat enzymen die bijdragen aan een snellere assimilatie van vet voedsel.

Rode droge wijn met een dieet

Gezien de voordelen van deze alcoholische drank, werd een speciale methode ontwikkeld om gewicht te verliezen, die werd ontworpen voor 4 dagen. Gedurende deze tijd kun je volgens de ontwikkelaars tot 5 kg verliezen. Het is belangrijk om alleen natuurlijke wijn met een sterkte van niet meer dan 10% af te slanken. De dagelijkse norm is niet meer dan 150 ml. rode wijn is goed en slechtHet dieet impliceert het gebruik van 1 glas tijdens het avondeten.

Voorbeeldmenu:

  • ontbijt – 1 gekookt ei en tomaat;
  • snack – 2 appels met groene kleur;
  • lunch – 200 g magere kwark en komkommer;
  • diner – een half glas wijn.

Daarnaast is het toegestaan ​​om stilstaand water te drinken. Het is belangrijk om de intervallen tussen de maaltijden te observeren. Tussen ontbijt en lunch mag de tijd niet langer zijn dan 2 uur en tussen de lunch en het diner minstens 3 uur.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 + = 43