Calorische inhoud van Dorado

Wij zijn allemaal sinds de kindertijd gewend aan het eten van een riviervis die altijd welvarend is op loketten van winkels en supermarkten in zijn verschillende variaties. Maar met de komst van een groot assortiment van geïmporteerde vis en zeevruchten van andere wereldmachten, begonnen andere bewoners van waterlichamen, zoals Dorado-vissen, onze tafels binnen te gaan, waarvan de nuttige eigenschappen moeilijk te overschatten zijn.

Voedingswaarde van Dorado

Als je praat over hoe het dagelijkse gebruik van deze vis je zal brengen, zul je aangenaam verrast zijn. Deze "redfin" bevat vitamines uit groep B, A en PP. Bovendien hebben micro-elementen zoals kalium, magnesium, selenium, natrium, fosfor, mangaan, jodium, zink en koper een speciale voedingswaarde. En dit is nog niet een volledige lijst van wat uw lichaam kan krijgen met regelmatig gebruik van Dorado. Zo'n grote verscheidenheid aan nuttige stoffen in deze vis helpt de bloedcirculatie te verbeteren, stabiliseert en onderhoudt een gezond niveau van cholesterol, versterkt de wanden van bloedvaten, wat erg belangrijk is als je de voorkeur geeft aan een actieve levensstijl.

Hoe te gebruiken?

Diëtisten merken op dat doradovlees een aangename, delicate, zoete smaak heeft. Naast een uitstekende smaak is het ook een voedingsproduct, omdat het slechts 96 kcal per 100 g product bevat. Tijdens het dieet kan Dorado worden gekookt in een stoombad of in een oven. Het caloriegehalte van de Dorado in de oven is slechts 5 kcal. Het is vermeldenswaard dat de leidende culinaire experts aanbevelen om de dorado samen met het hoofd te bakken. Dus bij warmtebehandeling wordt het maximum aan nuttige eigenschappen opgeslagen. Het kan worden gebruikt voor lunch of diner, zonder angst voor het figuur. Dus zelfs als u op een strikt dieet zit en calorieën in overweging neemt, kunt u uw menu diversifiëren met smakelijke en gezonde gerechten zonder schade aan te richten aan uw formulieren.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

33 − = 26