Callanetics - stretching | actualidadypolitica.com

Callanetics – stretching

callanetics stretching

Callanetics is een fitnessgymnastiek, waarvan de basis het uitrekken en samentrekken van spieren is. Callanetics omvat unieke oefeningen die alle delen van het lichaam beïnvloeden: benen, heupen, billen, armen, rug, schouders. Callanetics omvat oefeningen van verschillende oosterse gymnastiek en speciale ademhalingsoefeningen. In slechts een uur van oefeningen krijgt het callanetic lichaam van de gymnastiek een belasting die kan worden verkregen met zeven verspilde vormen en 24 uur fitness-aerobics. Callanetic is zo ontworpen dat gelijktijdig werk van alle spieren plaatsvindt. Callanetics kan thuis worden gedaan.

Voor wie is het verboden om deel te nemen aan callingtonen van plastic gymnastiek:

  1. Voor mensen die een operatie hebben ondergaan.
  2. Degenen die slecht zicht hebben, moeten eerst een arts raadplegen.
  3. Vrouwen die een keizersnede hebben ondergaan omdat de hechtingen kunnen breken.
  4. Astmatici.
  5. Mensen met spataderen. Je kunt alleen die oefeningen doen die effect hebben op een deel van de benen van het onderbeen naar de dij.
  6. Degenen die ziekten van de wervelkolom hebben. Het wordt aanbevolen dat u eerst de arts raadpleegt.

Callanetics en stretching

Rekken is praktisch hetzelfde als collatonics, het omvat ook complexe oefeningen voor het rekken van ligamenten en spieren, en daarmee kun je ook de flexibiliteit van het lichaam vergroten.

De meeste mensen geloven dat je met stretchen alleen kunt leren om aan de touwtjes te zitten, maar dat is het helemaal niet. De oefeningen omvatten een verscheidenheid aan oefeningen die gericht zijn op het strekken van de rug, nek, armen, benen, alsmede om de plasticiteit van de gewrichten te vergroten en het diepe spierweefsel op te rekken. Rekken is een integraal onderdeel van het complex van therapeutische gymnastiek, dat deel uitmaakt van het anti-cellulitisprogramma.

Tijdens het stretchen strekken de spieren even uit en ontspannen. Dit maakt het mogelijk om spanning en vermoeidheid te verlichten, te ontspannen en de kracht te herstellen. Het is belangrijk dat het de intensiteit van de belasting verandert, het beïnvloedt bijna alle spiergroepen.

Een belangrijk voordeel van uitrekken is dat het dicht bij natuurlijke bewegingen is. Als je bijvoorbeeld 's ochtends vroeg wakker wordt, is er niets leuker dan heerlijk om uit te rekken. Het is ook leuk om hetzelfde te doen na een zware baan in een zittende positie. Met zo'n oefening kunt u zich ontdoen van slaperigheid, vermoeidheid en spanning.

Voordelen van uitrekken

Voordat u uw voorkeur geeft aan uitrekken, moet u weten welk voordeel het lichaam heeft:

  1. Door het invoeren van de trainingsoefeningen kunnen strekoefeningen de spieren herstellen van de terugkeer van de samengetrokken toestand naar de oorspronkelijke lengte.
  2. Rekken zorgt voor een stimulerend effect op de circulatie van lymfe en bloed in het menselijk lichaam.
  3. Rekken vertraagt ​​een aantal processen die gepaard gaan met veroudering.
  4. Spieren ontspannen, waardoor het mogelijk is om van alle soorten pijn af te komen die stress of spanning veroorzaakten.

Voor degenen die zich zorgen maken over de vraag, of het mogelijk is om elke dag stretch- en callanetics te oefenen, kun je positief antwoorden. Ja, dergelijke oefeningen kunnen regelmatig worden uitgevoerd, waardoor onaangename gevoelens en vermoeidheid verloren gaan.

Klassen callanetics en stretching zullen de stemming verbeteren, het lichaamsgewicht verminderen en de spieren versterken.

Veel mensen hebben dit unieke oefeningencomplex al op zichzelf uitgeprobeerd en geven er de voorkeur aan.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

5 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: