brood goed gedaan goed en slecht

Niet iedereen is het eens met het onvoorwaardelijke gebruik van brood, dat als dieet wordt beschouwd en beweert dat “Hlebts-knullen” niet alleen goed, maar ook schadelijk zijn.

Waar wordt het brood van gemaakt?

Om dit geschil op te lossen, kan de samenstelling van de broden worden bestudeerd. De fabrikant biedt ons enkele van hun typen. Onder hen:

  • klassieke volkoren, waarvan de samenstelling extreem divers is. Bij de bereiding worden verschillende combinaties van granen gebruikt;
  • een afzonderlijk type brood is een product met gekiemde tarwe;
  • erg populair zijn “Hlebts lads” (fitnesslijn) met verschillende vitamines en minerale supplementen.

In totaal biedt de broodmachine meer dan 20 soorten nuttige producten, die elk hun eigen kenmerken hebben en zich vullen met nuttige stoffen. Elk type van dit product bevat echter:

  • vitamine E, die de eigenschappen van een antioxidant heeft;
  • vitamines van groep B, die normale activiteit van het zenuwstelsel verschaffen;
  • aminozuren en mineralen aanwezig in alle granen;
  • “Breadboys well done” omvatten lecithine, dat bovendien aan het product wordt toegevoegd om de hersenactiviteit te verbeteren en de leverfunctie te verbeteren.

Als een aanzienlijk tekort aan brood, wijzen velen naar hun hoge calorische waarde. Het is echt groot genoeg – van 295 tot 345 kcal / 100 g. Zelfs de “broodstengel” van de fitnesslijn, met een hoge calorische waarde, zal geen schade toebrengen aan de gezondheid, omdat de cellulose die in de compositie komt grote hoeveelheden nodig heeft bij het binnenkomen van het lichaam snel voldoet aan het gevoel van honger. Tegelijkertijd zit zo’n indicator van de energiewaarde in 100 g van het product en is het simpelweg onmogelijk om zoveel tegelijk te eten.

Schade kan alleen hun overmatige consumptie veroorzaken, evenals problemen met het maag-darmkanaal.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 82