Apple 's nachts - goed of slecht? | actualidadypolitica.com

Apple ‘s nachts – goed of slecht?

appel 's nachts voordeel of schade

Of er nu veel appels worden gegeten 's nachts, veel van degenen die willen overtollige kilo's willen graag weten, maar ze houden van deze vruchten en willen niet hongerig naar bed gaan. Laten we, om dit probleem te begrijpen, eens kijken naar de mening van voedingsdeskundigen en degenen die hun figuur al ideaal hebben gemaakt.

Voordelen en schade van appels 's nachts

Voedingsdeskundigen in één stem beweren dat volledig weigeren om deze vruchten te gebruiken niet eens de moeite waard is tijdens het afvallen. De vruchten bevatten tenslotte ijzer, vitamine A, C en B en het zijn caloriearme voedingsmiddelen. Maar als we het hebben over de avondmaaltijd, verschillen de meningen van experts, en dat is waarom. Aan de ene kant zijn er appels voor de nacht, omdat er praktisch geen vet in zit, maar vezels en pectines zijn aanwezig, dus ze zullen helpen bij het vaststellen van spijsverteringsprocessen. Maar aan de andere kant bevatten fruit koolhydraten en stoffen die de zuurgraad verhogen en de eetlust stimuleren, waaruit kan worden geconcludeerd dat deze vruchten vijanden van de dunne taille kunnen zijn, en daarom is het niet aan te raden om ze te gebruiken voor het slapen gaan.

Uitgaande van het bovenstaande zijn er appels voor de nacht met gewichtsverlies is heel acceptabel, maar, het is noodzakelijk om te observeren 2 basisregels:

  1. Eet niet meer dan 1 fruit, omdat ze veel koolhydraten bevatten. Als de hongersnood niet wegebt, kun je de mondvol aanvullen met 200 ml kefir, wat ook bijdraagt ​​aan de normalisatie van de spijsvertering.
  2. Tussen het naar bed gaan en een hapje eten, als het uit slechts 1 vrucht bestaat, duurt het minstens 45 minuten. In het geval dat u bovendien een glas gefermenteerd melkproduct drinkt, wordt de pauze verhoogd tot 2 uur.

Trouwens, mensen die al gewicht verloren hebben, zijn dezelfde mening toegedaan. Ze adviseren ook om appels niet uit te sluiten van de voeding, maar gebruik ze met voorzichtigheid, anders kun je kilo's krijgen en niet van ze af.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

51 − = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: