Ananas voor gewichtsverlies | actualidadypolitica.com

Ananas voor gewichtsverlies

ananas voor gewichtsverlies

Veel producten worden in een bepaalde periode met geweldige eigenschappen gecrediteerd. Zo werd er bijvoorbeeld halverwege de jaren negentig van de vorige eeuw geoordeeld dat ananas speciale stoffen bevat die verrassend genoeg het lichaam beïnvloeden, waardoor je zonder veel moeite kunt afvallen. Is dit zo?

Helpt ananas om af te vallen?

We zullen analyseren hoe ananas en gewichtsverlies gerelateerd zijn. Is het echt genoeg om dit exotische fruit aan onze randen toe te voegen?

Het is bekend dat, naast voldoende laag calorisch gehalte, hoog zuurgehalte en een bepaald aantal vitamines, ananas rijk is aan dergelijke stoffen als bromelaïne. Dit zijn natuurlijke enzymen die de afbraak van eiwitten bevorderen, die fungeren als natuurlijke spijsverteringsenzymen bij mensen. Zo helpt deze stof de maag om sommige binnenkomende stoffen te verteren.

Nu kun je vaak een extract van ananas vinden om af te vallen, dat zogenaamd in staat is om vet te verbranden op basis van de hierboven genoemde eigenschappen. Echter, door eenvoudig logisch redeneren, kan men begrijpen dat dit helemaal niet zo is.

Alle eigenschappen die ananas heeft, hebben we al overwogen. Bromelaïne helpt de spijsvertering en wordt niet geassocieerd met vetverbranding. De ananas zelf heeft een laag caloriegehalte en het dieet helpt het algehele caloriedieet te verlagen, maar niets meer. En biologische supplementen zoals thee met ananas voor gewichtsverlies zullen je waarschijnlijk niet dichter bij het doel brengen.

Het blijkt dat de vraag hoe om gewicht te verliezen met ananas, je kunt beantwoorden - evenals met de hulp van appels. Of een ander product met weinig calorieën. Hier zijn geen speciale eigenschappen voor.

Als appels echter een neutraal product zijn, kunnen ananassen voor gewichtsverlies zeer gevaarlijk zijn. Vanwege het feit dat ze in ons land meestal onrijp kunnen worden gekocht, zijn ze buitengewoon zuur, waardoor het tandglazuur bij constant gebruik wordt vernietigd. En als je een lange tijd op een dieet met ananas doorbrengt, kun je een maagzweer krijgen!

Ananas voor gewichtsverlies: methoden

Er zijn verschillende manieren om gewichtsverlies op ananas aan te bevelen. Maar vanuit het oogpunt van gezond verstand, zonder schade voor de gezondheid, is het mogelijk om alleen de eerste van hen te accepteren:

  1. Dieet op kip en ananas. Binnen drie dagen kun je een dag op 1 gekookte kipfilet en een ananas eten. Bovendien kunt u water drinken. Mensen met een maagaandoening zijn gecontra-indiceerd!
  2. Tinctuur van ananas voor gewichtsverlies. De meest twijfelachtige manier om gewicht te verliezen. Snijd met ananas de bladeren en stuur ze samen met de schil naar de blender. Kashitsu goot 0,5 wodka in de koelkast en liet hem een ​​week in de koelkast staan. Vervolgens wordt dit kernmengsel over een eetlepel genomen voordat het een maand wordt gegeten. Dit is zeer gevaarlijk voor de gezondheid, en zelfs achter het stuur met gewichtsverlies ananasdergelijk gewichtsverlies is het niet waard om te gaan zitten - de blaaspijp zal zeker nutteloze ppm tonen.
  3. Monodiet op ananas. Deze optie wordt gezien als de kortste weg naar de maagzweer. Auteurs van het dieetaanbod voor 2-3 opeenvolgende dagen om alleen ananas (vers) te eten en ananassap te drinken. Ananas moet 1-1,5 en sap 0,5-1 liter laten.

Sommigen dromen van een dieet op ingeblikte ananas, maar het is gemakkelijk te begrijpen hoeveel suiker er in wordt gebruikt. Dit is niet het meest voedingsproduct en het is beter om het lichaam niet te pijnigen: vanwege het teveel aan suiker wordt u gekweld door honger en zal het moeilijk zijn om af te vallen. Gebruik geen compotes en blanks, inclusief ingeblikte ananas om af te vallen, wordt niet aanbevolen. Zorg voor je gezondheid!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

91 − = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: