Zelfgemaakte yoghurt zonder yoghurt - recept | actualidadypolitica.com

Zelfgemaakte yoghurt zonder yoghurt – recept

Zelfgemaakte yoghurt zonder yoghurt - recept

Bereiding van yoghurt met behulp van een speciaal ontworpen apparaat voor dit doel maakt het mogelijk om het proces aanzienlijk te vereenvoudigen door een constante temperatuur gedurende een ingestelde tijdsperiode te handhaven. Maar zelfgemaakte yoghurt kan worden bereid zonder yoghurt, met behulp van de recepten van dit materiaal.

Yoghurt thuis zonder yoghurt

Als je yoghurt eerder hebt voorbereid en je blijven zitten met een klein gedeelte, of als je weet over de kwaliteit van het gekochte product, gebruik het als een alternatief voor poeder zuurdesem.

ingrediënten:

  • melk - 1,8 l;
  • Kant-en-klare yoghurt - 65 ml.

voorbereiding

Als de melk niet in de fabriek is gesteriliseerd, moet u deze vooraf aan de kook brengen en vervolgens afkoelen. Gepasteuriseerde melk kan eenvoudig onmiddellijk worden verwarmd tot een temperatuur van 40-45 graden. Voorlopige pasteurisatie helpt de ongunstige microflora te verwijderen, die kan voorkomen dat de bacteriën zich ontwikkelen van uw yoghurt.

Meng na het opwarmen de melk met yoghurt, dek af en laat het minstens 4 uur in de hitte staan, u kunt 6-8. Voordat een monster wordt genomen, wordt yoghurt, die met de hand is bereid zonder yoghurt, te laten afkoelen.

Zelfgemaakte yoghurt van yoghurt zonder yoghurt

Een alternatieve manier om melk in yoghurt te veranderen, is door zuurdesemblems aan de melk toe te voegen. Alle details van het bereidingsproces zijn meestal aangegeven op de verpakking van het product.

Voordat yoghurt yoghurt zonder yoghurt wordt gemaakt, moet je ervoor zorgen dat de melk ervoor Pasteurisatie heeft doorgemaakt. Anders koken en afkoelen. Volg de instructies, giet een deel van de warme melk (ongeveer 40 graden) in de fles met een poeder gisting en schudden. Giet daarna de zuurdesemoplossing tot de totale massa melk, Dikke yoghurt thuis zonder yoghurtroer opnieuw goed van tevoren met een gebroemde lepel en laat de rest van de nacht in de warmte liggen. Doe 's morgens een bak met zelfgemaakte yoghurt zonder yoghurt in de koelkast en laat het daar staan ​​tot het afgekoeld is.

Dikke yoghurt thuis zonder yoghurt

Als je een portie geoogste yoghurt hebt en het dikker wilt maken, is er niets gemakkelijker. Neem het gaasje en vouw het 3-4 keer. Bedek ze met een vergiet of zeef en giet de yoghurt erover. Bedek daarna het oppervlak met de uiteinden van de snede en plaats de lading bovenop. Laat het product 6 uur in de koelkast staan, controleer de dichtheid. Als kant-en-klare yoghurt, die je zelf hebt gemaakt zonder yogurtnitsy, bij je past, giet je het op de containers en laat je het bewaren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 4

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: