snelle marinade voor shish kebab van varkensvlees

Vandaag de dag in onze materiële uitdrukkelijke methoden voor het marineren van varkensvlees voor shish kebab. Met behulp van eenvoudige aanbevelingen kunt u zelfs een ongeplande picknick een ongelooflijk smakelijke en zachte vleesdelicatessen geven.

De snelste en smakelijke marinade voor shish shish kebab is een recept

ingrediënten:

Berekening van 1,3 kg varkensnek:

 • uienbollen - 250 g;
 • paprika rode zoete grond - 25 g;
 • een mengsel van aromatische kruiden voor shish kebab - 25 g of naar smaak;
 • mineraal koolzuurhoudend water - 135 ml;
 • Vers gemalen zwarte peper - 2 snufjes;
 • groot zout - 25 g.

voorbereiding

De gekoelde varkensnek wordt zorgvuldig gewassen en over de vezels gesneden in plakjes van ongeveer 4-5 centimeter. We leggen vlees in een brede geëmailleerde kom, daar verpanden we ook de uien en snijd ze in ringen en fijngestampt om te persen. Flavored gerechten inhoud van zout, gemalen zoete rode paprika en zwarte peper, voeg geurige kruiden, speciaal geselecteerd voor barbecue, giet een beetje water alle minerale soda en meng goed, wrijven ingrediënten voor de marinade in varkensvlees plakjes. Wij behouden ons pot met barbecue onder omgevingsomstandigheden gedurende dertig minuten, die film, en dan kunnen we beginnen met het maken van een geliefde al het lekkers op de brandstapel.

Snelle marinade voor shish kebab van varkensvlees met kiwi

ingrediënten:

Berekening voor 1,3 kg varkensvlees:

 • uibollen - 480 g;
 • rijpe grote kiwi - 1 stuk;
 • een mengsel van aromatische kruiden voor shish kebab - 25 g of naar smaak;
 • groot zout - 25 g of naar smaak;
 • peper versgemalen zwart - naar smaak.

voorbereiding

Als het nodig is om in korte tijd varkensvlees voor shish kebab te maken en het zacht te maken, dan is het beter om te marineren dan een die is gekookt met kiwi, niet te vinden. Enzymen in het sap van deze vrucht dragen ongelooflijk bij aan het verzachten van harde vleesvezels en geven de bereide schotel een originele zuurheid. Vooral goed is een marinade, als je geen varkenshals hebt en je een shish kebab bereidt van een ander deel van het karkas. Maar wij vestigen uw aandacht op de strikte naleving van de vereisten voor de tijd van beitsen. In categorisch opzicht wordt het niet aanbevolen om deze te overschrijden om schade aan het product te voorkomen.

Varkensvlees in schijfjes gesneden, gearomatiseerd zout daarvan, zwarte peper en kruiden voor barbecue, ook het toevoegen ui, gesneden zijn pre ringetjes, leggen gemalen, vooraf gezuiverd en kiwi mix. We marineren het vlees in deze marinade dertig of veertig minuten en beginnen meteen te braden. Het is erg handig om dergelijk vlees voor shish kebab onmiddellijk in de natuur te bereiden. Terwijl je de vuurkorf installeert en ontsteekt, wordt het varkensvlees gedrenkt in aroma's en wordt het dankzij de kiwi zacht en sappig.

Marinade voor shish kebab van instant varkensvlees met wijn

ingrediënten:

Berekening van 1,3 kg varkensnek:

 • uibollen - 480 g;
 • rode droge wijn - 290 ml;
 • een mengsel van aromatische kruiden voor shish kebab - 25 g of naar smaak;
 • groot zout - 25 g of naar smaak;
 • peper versgemalen zwart - naar smaak.

voorbereiding

Voor het marineren varkensvlees met wijn zal iets langer dan met mineraalwater en kiwi, maar deze methode wordt het vlees een soort licht zure smaak geven en maakt unieke en kook barbecue de snelste marinade voor shish kebab van varkensvlees verfijnd.

voorbereid Varkensnek in plakken dwarsrichting middelgrote vezels die hoog met grof zout en versgemalen peper en gelegd in een kom. We nemen bollen van de kafjes, snijd ze in grote ringen, kneed ze met een paar handen en voeg ze toe aan het vlees. Er zijn ook Giet geurige kruiden voor een shish kebab, en giet de rode wijn en roer de inhoud van het servies handen om de marinade gelijkmatig over de plakjes van varkensvlees. We laten vlees drie uur bij kamertemperatuur in de oven liggen, waarna we shish kebab kunnen koken.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 36