Kip in een verpakking in een magnetron

Moderne technologie, ontworpen voor de keuken, helpt veel hospita's tijd te besparen, maar tegelijkertijd niet minder originele en ongelooflijk geurige gerechten te bereiden. We zullen je vandaag vertellen hoe je een kip in een magnetron in een verpakking kunt bakken, en je zult zien hoe voedzaam en smakelijk het is.

Kip in het bakpakket in de magnetron

ingrediënten:

  • karkas van kip - 1,5 kg
  • knoflook - 4 teentjes;
  • specerijen.

voorbereiding

Kip grondig gespoeld onder stromend water, reinigen van overtollige huid. Vervolgens wordt het karkas gedompeld met een papieren handdoek of op natuurlijke wijze gedroogd. Daarna wrijven we het vlees met zout en verschillende kruiden, niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Breng de kip over in een pan, sluit het deksel en laat ongeveer een half uur marineren. Van knoflooklobben verwijderen we de schillen, drukken lichtjes op de tanden met de brede kant van het mes van het mes en plaatsen het in de vogel. We stoppen de kip terug in de zak om te bakken, heffen de nette vrije rand op en binden het met een knoop. We doorboren de bundel verschillende keren met een tandenstoker en verplaatsen het werkstuk naar een gerecht op hoge temperatuur. We plaatsen de magnetronoven, selecteren de kracht van 800 W en bakken de vogel precies 25 minuten. Snijd daarna de verpakking en laat nog 5 minuten intrekken voordat een rossige korst verschijnt.

Kip met aardappelen in een verpakking in een magnetron

ingrediënten:

  • aardappelen - 5 stuks;
  • kip - 1 stuk;
  • zure room - 150 ml;
  • water gefilterd - 50 ml;
  • lamp - 1 stuk;
  • olijven -10 stukjes;
  • specerijen.

voorbereiding

Wij verwerken kip, wassen en snijden in kleine stukjes. Breng het vlees over in een diepe container. Schenk in een schone kom gefilterd water, voeg zure room toe en giet de kruiden naar smaak. Aardappelen worden schoongemaakt, in plakjes gesneden en aan de kip toegevoegd. kip met aardappelen in de magnetron in het pakketOlijven raspen in cirkels en de bol wordt verwerkt, gesneden met een mes en gekneed met een blender tot een gladde massa. Voeg alle groenten in de marinade toe, giet het in een pan met vlees en meng het goed met je handen. We laten de kip ongeveer een uur met de aardappelen in de koelkast liggen. Stop alles in een zak om te bakken, zorgvuldig ingeperst en gevuld met zure roomsaus. We sturen het werkstuk naar de magnetronoven en plaatsen het in een speciale hittebestendige schaal met een vlakke bodem. We koken de schotel 20 minuten op een vermogen van 800 watt. Snijd daarna het pakket, verschuif de aardappelen met kip naar een gerecht en besprenkel met verse kruiden.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 60