Hoe pinda's in een magnetron te braden? | actualidadypolitica.com

Hoe pinda’s in een magnetron te braden?

hoe pinda's in een magnetron te bakken

Gebakken pinda's, natuurlijk, kunnen worden gekocht klaar. Maar je kunt het ook zonder veel moeite zelf doen. Hoe en hoeveel u pinda's in een magnetron roostert, lees hieronder. Natuurlijk kan het in een oven of in een koekenpan worden gekookt, maar met behulp van de magnetron zal dit proces een minimum aan tijd vergen, en de noten zullen er gewoon fantastisch uitzien.

Hoe pinda's in een magnetron te braden?

ingrediënten:

  • rauwe pinda's gepeld;
  • zout.

voorbereiding

Op een vlakke plaat, geschikt voor gebruik in een magnetron, giet je pinda's op een gelijkmatige laag. We stoppen het in de magnetron, zetten het volledige vermogen (1100 W) en de tijd 7 minuten neer. Open het deksel na 3 minuten vanaf het begin van het kookproces en meng de inhoud van de plaat, wrijf licht met zout en bereid de resterende 4 minuten voor. Noten blijken krokant en perfect gebakken te zijn.

Hoe pinda's in de schaal in een magnetron te braden?

ingrediënten:

  • pinda's in de schaal.

voorbereiding

De eerste pinda's worden uit de schaal verwijderd, gesorteerd en gewassen. Daarna doen we het op een handdoek en drogen het goed. Wanneer de pinda's volledig zijn gedroogd, plaats het op een vlakke plaat voor de magnetron. U kunt zelfs degene gebruiken die bij de oven wordt geleverd. Stel het maximale vermogen en de totale tijd in 5 minuten in. Maar naar pinda kwam heerlijk en gelijkmatig gebakken aan alle kanten, ongeveer om de vijftien minuten moest het voorzichtig geroerd worden. Afgewerkte noten blijken een aangename rossige kleur te zijn en het is heel eenvoudig om ze van film te reinigen - het is genoeg om ze in je handen te wrijven.

Hoe pinda's in een magnetron met zout te braden?

ingrediënten:

  • Pinda gepeld - 1 kop;
  • zout - ½ theelepel.

voorbereiding

hoe pinda's in een magnetron te bakken

Pinda's, gepeld uit de schaal, in een vergiet gedaan en onder koud stromend water gewassen. Daarna wordt het besprenkeld met zout en grondig gemengd. we plaatsen de noten in een gelijkmatige laag in een kom die bedoeld is voor een magnetron. We stellen het maximale verwarmingsniveau in en koken gedurende 2 minuten. Verwijder vervolgens de plaat, meng hem goed en plaats hem nog eens 2 minuten in de magnetron. Daarna is de geurige pinda helemaal klaar. Alleen is het heel voorzichtig om het in de kom te gieten, zodat het niet verbrandt, omdat de noten erg heet zijn. Dus bereiden we het hele volume voor. Naast zout, voor elke pinda gebakken in een magnetron, kunt u natuurlijk kruiden gebruiken. Iedereen heeft een aangename eetlust.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

31 + = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: