Hoe mango’s te snijden?

Hoe mango's te snijden

Het snijden van mango's is geen gemakkelijk proces, omdat er een groot bot in de vrucht zit dat moeilijk te snijden is. Als u de juiste manieren kent om deze vrucht te snijden, kunt u de moeilijkheden gemakkelijk aan.

Voordat je een mango snijdt, moet je de rijpheid bepalen aan de hand van geur en textuur. De gerijpte vrucht is veerkrachtig en heeft een rijk aroma van meloen en abrikoos, wat betekent dat het makkelijker te snijden is dan onrijp. Overweeg de technologie om mango op verschillende manieren te snijden.

Hoe een mango met een steen goed te snijden?

Spoel de mangovrucht af onder koud stromend water en veeg af met een tissue. Gewapend met een scherp mes met denticles. Plaats de mango in een verticale positie op het snijoppervlak en markeer visueel de locatie van de steen in het centrale deel van de foetus. Snijd een stuk vruchtvlees ongeveer 2,5 cm aan de ene kant en precies hetzelfde stuk aan de andere kant. Mango is verdeeld in drie delen: de twee extreme stukken met pulp, en in het midden is het bot.

Hoe een mango met een bot goed te snijden 1

Nu moet u de pulp van de schil verwijderen zonder vruchtensap te verliezen. Hiervoor is het vlees van de buitenste stukken gekerfd, zonder de schil van de mango aan te raken. Voordat je de mango met blokjes maait, gebruik je een scherp mes om inkepingen in langsrichting en dwarsrichting ongeveer 1 cm uit elkaar te maken, draai je het vlees iets naar binnen en snijd je de blokjes recht in de plaat.

Hoe een mango met een bot te snijden 2
Hoe een mango te snijden met een bot 3

Snijd met een steen en snij het vlees rond het bot. Gesneden mango is beter om rauw en gekoeld te eten om de olieachtige smaak van de vrucht te verzachten.

Hoe mooi en juist om mango's te snijden?

Voordat je de mango snijdt, kook je de dunschiller en de maïshouder. Deze keukengereedschappen helpen om de mango snel en gemakkelijk te snijden. Als u van bovenaf een plantaardige peeling uitvoert, verwijdert u de schil van de foetus.

Hoe je mango 1 mooi en correct snijdt

Snijd de bovenste en onderste uiteinden van de mango om een ​​plat oppervlak te vormen. Plaats de maïshouder in de boven- en onderkant van de mango, voor meer gemak tijdens het snijden.

Hoe mooi en juist om mango 2 te snijden

Houd een hand achter de houder en maak longitudinale incisies langs de hele pulp van de mango en raak de steen aan.

Hoe mango 3 mooi en correct te snijden

Snijd de resulterende lobben met een mes, beweeg ze van boven naar beneden, zoals bij het schillen en geniet van de smaak van verse mango.

Hoe je mango 4 mooi en correct maait

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 39 = 43

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: