Hoe goed barbecueën op de grill

Zelfs het meest hoogwaardige stuk vlees zal de situatie niet redden voor het geval je niet weet hoe je shish kebab op houtskool moet bereiden. De complexiteit van koken ligt in dit geval in een wispelturige warmte, waarvan de temperatuur niet alleen hoog is, maar ook moeilijk te bepalen, en dus de vragen over de kooktijd. Kort en duidelijk om te begrijpen hoe we een shish kebab op een vuurpot die we in dit materiaal hebben opgelost correct kunnen frituren.

Hoe shish kebab op de grill te braden?

Laten we eerst de algemene details bespreken en vervolgens verdergaan met de details. Kies allereerst een stuk vlees van hoge kwaliteit gesneden uit het rechtergedeelte van het karkas. Geef geen voorkeur aan te vette of magere plakjes. Snijd het vlees in middelgrote stukjes tegen de vezels en laat het in de geselecteerde marinade voordat u het roostert.

Correct ontstoken kolen - de tweede component van een goede shish kebab. Voor het frituren van vlees, is het beter om de voorkeur te geven aan fruitbomen, de kolen van hen smeulen langer en laten een verbluffend aroma achter. Boven de brandende kolen wordt de afgewerkte shish-kebab op een bepaalde hoogte geplaatst, meestal wordt deze bepaald met een eenvoudig stuk papier: als een vel papier boven het vuur niet brandt, maar geel kleurt en begint te smeulen, wordt de hoogte perfect gekozen.

Hoe shish kebab van varkensvlees op een grill te braden?

Het meest populaire type shish kebab was en blijft degene die wordt bereid met varkensvlees. Het ideale deel van het varkenskarkas voor het braden op houtskool is een nek, waarvan de vetlaag gelijkmatig en over de gehele dikte door het vlees dringt. Verwijder alle films voordat u met vlees braden, snijd het in plakjes en plaats het in een marinade. Over de variëteiten van de laatste moesten we meer dan eens schrijven, en daarom zouden we beter aandacht kunnen schenken aan de technische aspecten van koken, en meer specifiek aan hoe veel shish kebab van varkensvlees op een grill te roosteren. De tijd voor het frituren van vlees wordt altijd individueel bepaald, afhankelijk van de geselecteerde snede, de dikte van de stukken en de hitte, en daarom wordt het specifieke cijfer niet opgeroepen. Gemiddeld duurt het frituren van vlees niet langer dan 15-18 minuten, Hoe bak je een shish kebab van een kip op een grill maar wees geleid, en bepaal de mate van bereidheid door simpelweg het vlees te snijden: als het sap van het stuk transparant stroomt, is het varkensvlees klaar.

Hoe bak je een shish kebab van een kip op een grill?

Kippenvlees is malser dan varkensvlees en wordt respectievelijk sneller bereid - 10-12 minuten. De vleugels en dijen van een vogel zijn beter te braden, omdat ze op een rooster zijn gelegd, maar schachten en stukjes filet zijn gelijkmatiger geprepareerd op spiesjes. Alle delen van het karkas die tijdens het braden met de schil zijn bereid, kunnen bovendien worden bedekt met een saus of een marinade met suiker in de samenstelling om een ​​glanzende karamelkorst te produceren.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 + = 69