Hoe een kalfsvlees tong koken? | actualidadypolitica.com

Hoe een kalfsvlees tong koken?

Een kalfsvlees bereiden

Net als rundvlees is de kalfsvleestaal ongelooflijk nuttig, dieetgericht en daarom geschikt voor consumptie, zelfs binnen de strikte limieten voor calorieën. Zeker, in tegenstelling tot de taal van een volwassen koe, is de tong van het kalf ook ongelooflijk zacht en smelt daarom in de mond bij het eten, natuurlijk, met de juiste voorbereiding. Details over het koken van de kalfsvleestaal, zullen we in de volgende recepten vertellen.

Hoe en hoeveel om op tijd de kalfstong te bereiden?

Voordat we de eerste methode van koken van de tong bespreken, laten we aandacht besteden aan zijn keuze en voorbereidende voorbereiding. Kies in de markt een klein product (garantie dat het product van een jong dier is) en uniform van kleur. De tong mag niet nat of plakkerig zijn, heeft vlekken en onregelmatigheden. Het bijproduct gekocht vóór het koken grondig gespoeld met een borstel, en pas daarna in een pan.

Vismet met water, kookt ongeveer 10 minuten na het koken, en vervolgens de vloeistof wordt afgevoerd, zoals tijdens de voorbereiding van de meeste andere slachtafval, om de overblijfselen van onaangename geur te verwijderen. Daarna wordt de tong gewassen, wordt water gegoten, wordt de pan gespoeld en gevuld met verse vloeistof. Daar sturen ze de tong en laten ze nog anderhalf uur koken. Gereedheid is gemakkelijk te controleren: bij het doorprikken moet er een heldere vloeistof uit de tong vloeien.

De afgewerkte tong wordt onmiddellijk in ijswater gedaan en vervolgens van de schaal van het oppervlak gereinigd en in één stuk verwijderd.

Hoe kalfs tong correct te koken - recept

De tweede methode om de tong te bereiden is iets anders dan de eerste, maar heeft invloed op de smaak van het eindproduct, omdat het de aroma's van kruiden en wortels absorbeert, en ook het zout dat tijdens het koken aan de vloeistof wordt toegevoegd.

Hoe kalfs tong correct te koken - recept

Leg de tong in kokend water en laat 15 minuten koken, doop het dan in een bak met ijskoud water en verwijder de schaal. Gezuiverde tong wordt teruggevoerd in de pan met vers water en na het koken worden de gesneden wortels en geurige kruiden erop gezet. Hoeveel verder een kalfsvlees in een pan wordt gekookt, wordt bepaald door de grootte: de standaard niet-grote tong is binnen ongeveer een uur klaar. Daarna kan het worden gekoeld, fijngehakt en geserveerd, en de bouillonresten worden gebruikt als basis voor soepen en stoofschotels.

Zo'n gekookte tong is geweldig voor salades en andere snacks, maar het moet worden opgemerkt dat het ook minder nuttig is, als gevolg van het schoonmaken in de eerste fasen van het koken.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 + = 57

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: