Hoe brandy te drinken? | actualidadypolitica.com

Hoe brandy te drinken?

hoe cognac te drinken

Cognac is een sterke drank van amber-gouden kleur, die alcohol bevat, met een voortreffelijk vanillearoma en harmonieuze zachte smaak. Je kunt alle verdiensten waarderen, pas nadat je hebt geleerd hoe je cognac correct moet drinken. Dit is waar we je nu over gaan vertellen!

Hoe drink ik cognac?

Cognac is geen drankje, dus het is gebruikelijk om het te drinken in een ontspannen sfeer, los van eten, genieten en genieten van elke slok. De fles kan het beste een half uur voor consumptie worden geopend, zodat het aroma zich door de kamer verspreidt. Vaak rijst de vraag: drink je cognac warm of koud? Vergeet niet dat u deze drank niet hoeft te koelen, de temperatuur moet iets boven kamertemperatuur zijn. Het drinken ervan is afkomstig van een speciale bril, die "sniffers" worden genoemd. Ze zijn gemaakt van glad, helder glas of kristal, hebben een dikbuikige vorm en lijken op een glas op een poot, die scherp naar de bovenkant versmalt. "Sniffers" hebben verschillende capaciteiten van 70 tot 400 gram. Brandewijn schonk dus helemaal onderaan en hield het zo dat het been zich tussen de ringvinger en de middelvinger bevond, en de bodem in de palm van je hand lag. Na het gieten van een drankje, moet je je buitenste muur met een vinger aanraken en als er een afdruk is aan de andere kant, dan heb je een cognac van goede kwaliteit in je handen. Nu brengen we het glas naar onze lippen, maar drinken niet, maar eerst inhaleren we gewoon de geur ervan. Nadat we ervan genoten hebben, proeven we de dranksmaak met kleine slokjes, voelen we hoe het oplost in de mond en onthult het zijn unieke smaak.

Wat is beter om cognac te drinken?

Hoe cognac drinken met citroen? U hoeft niet te bijten cognac, vooral citroen, omdat het alleen de geur en smaak van de drank stompt. Het is beter om een ​​klein stukje chocolade onder je tong te doen, en zodra het begint te smelten, drink je cognac. Cognac is perfect te combineren met sinaasappelsap en tonic. Het wordt afgeraden om deze drank met druiven te snacken om verdere ongewenste gevolgen te voorkomen. In sommige gevallen is het toegestaan ​​om het met ijs te drinken, maar het is natuurlijk het beste om cognac in zijn pure vorm te gebruiken.

Hoe koffie drinken met cognac?

ingrediënten:

 • Gemalen koffie - 2 theelepel;
 • cognac - 1 theelepel;
 • gefilterd water - 100 ml;
 • suiker - naar smaak.

voorbereiding

Deze methode bestaat in het brouwen. Neem hiervoor een lepel koffie en stamp het in een fijne zeef. Boven met een beetje cognac en giet de resterende koffie. Nu hebben we een zeef boven de beker en gieten langzaam de juiste hoeveelheid heet water uit. Bedek de drank een paar minuten met een schotel en breng suiker naar smaak, meng en drink onmiddellijk met kleine slokjes.

Afrikaans recept voor koffie met cognac

ingrediënten:

 • gemalen koffie - 1,5 theelepel;
 • cacao - 0,5 tl.
 • gemalen kaneel - naar smaak;
 • gefilterd water - 100 ml;
 • suiker - naar smaak;
 • cognac - 1,5 theelepel.

voorbereiding

Om een ​​portie van dit drankje te maken, doe een beetje gemalen koffie in de Turk, voeg de cacao toe en gooi een beetje gemalen kaneel. Vul het dan allemaal met steile kokend water en kook op het langzaamste vuur gedurende 3 minuten. We zorgen ervoor dat de vloeistof niet kookt. Daarna gieten we de drank in een kopje, zetten suiker naar smaak en schenken er 1,5 theelepel cognac in. Roer en dien een geurige warme drank op tafel.

waarmee het beter is om cognac te drinken

Hoe cognac drinken met cola?

Tegenwoordig is het erg populair geworden om cognac te mengen met cola. Deze cocktail wordt geserveerd in vele clubs en restaurants.

ingrediënten:

 • gemalen ijs;
 • cognac - 100 ml;
 • cola - 100 ml.

voorbereiding

Vul het glas dus met gemalen ijs en giet cognac en gekoelde cola in dezelfde verhoudingen in. Klaar om een ​​drankje te drinken in de buis in kleine slokjes.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 4 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: