hoe bieten in een verpakking in een magnetron te koken

Rode biet is een gezonde groente, die veel vitamines en micronutriënten bevat. Zij wordt geadviseerd om te gebruiken met lage hemoglobine, en in het bijzonder zwangere vrouwen. De juiste bereiding draagt ​​bij aan het behoud van alle nuttige eigenschappen van het product, maar het komt voor dat de gekookte bieten dringend nodig zijn en wachten tot deze op de traditionele manier voor korte tijd wordt bereid. Wat moet ik doen? Vooruitgang staat niet stil en vandaag vertellen we je een interessante manier om bieten te koken in een verpakking in een magnetron.

Hoe bieten in een magnetron in een zak te koken?

ingrediënten:

  • bietengemiddelde - 3 stuks

voorbereiding

Groenten worden grondig van vuil gewassen, staarten worden niet afgesneden en vervolgens met een papieren handdoek afgeveegd. Prik met behulp van een tandenstoker de bietenhuid op verschillende plaatsen door en plaats de knolgewas in een bakzak. We verplaatsen het werkstuk in een glazen kom en sturen de gerechten naar de magnetronoven. We sluiten de deur van het apparaat, zetten de volledige kracht aan en koken de bieten gedurende 15 minuten. Verwijder de groenten voorzichtig en gooi ze in een pan met ijswater zodat de biet gemakkelijk kan worden gereinigd.

Hoeveel de bieten in de magnetron in het pakket te koken hangt volledig af van uw vrije tijd. Sommige huisvrouwen in plaats van 15 minuten, strekken de voorbereiding een uur uit en ontvangen als gevolg smakelijk, gezond en zoet voedsel.

Hoe bewaar je de bieten in een magnetron in een verpakking?

Nadat de groenten zijn gekookt, spoel ze af en droog ze af met een papieren handdoek. Vervolgens voegen we de bieten toe aan de container en bewaren ze in de koelkast, zodat nuttige eigenschappen niet verdwijnen. Het belangrijkste is, onthoud dat de bieten in de gekookte vorm niet langer dan twee dagen kunnen worden bewaard, want daarna verliest het niet alleen de smaakkwaliteiten, maar alle nuttige eigenschappen.

bieten in een magnetron in een verpakking koken

Hoe gebruik je rode biet in een magnetron in een bietenzak?

Gekookte bieten kan worden gebruikt op verschillende manieren eenvoudig gereinigd, in plakjes gesneden, giet de boter en dienen als een salade op een tafel. Het kan ook fungeren als het belangrijkste ingrediënt voor verschillende gerechten: rode biet soep, salades en vis onder een bontjas of bieten kaviaar. By the way, is het niet nodig om het te wrijven op een rasp, en mayonaise, kunt u gewoon snijd de groenten in blokjes, bestrooi met geurige zonnebloem boter en bestrooi met gehakte ui. Zo'n nuttig en smakelijk gerecht uw lunch volledig te vervangen.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 24