Hoe azu van rundvlees met komkommer te koken? | actualidadypolitica.com

Hoe azu van rundvlees met komkommer te koken?

hoe azu van rundvlees met komkommer te koken

Azu is een traditionele Tataarse schotel, meestal gemaakt van rundvlees, lamsvlees of jong paardenvlees. Eigenlijk is het vlees in pittige saus.

Het algemene idee om azu te bereiden is als volgt: stukken vlees worden eerst gebakken en vervolgens gestoofd. Voeg in de boeg tijdens het koken uien, wortels, tomaten of tomatenpuree, gepekelde komkommers, kruiden toe. Het blijkt het vlees in een acute saus. Gezouten komkommers vertellen het gerecht een ongewone, maar onderscheidende, specifieke smaak.

Laten we begrijpen hoe we azu van rundvlees met komkommers kunnen maken. Het eten is goed om te dienen als een dagelijks voedzame familiemaaltijd voor lunch of diner, maar in principe is het geschikt voor een feestelijk menu.

Smakelijke azu in Tataars van rundvlees met komkommers - eenvoudig recept

Allereerst kiezen we voor vers jong en mager vlees - we hebben een ossenhaas nodig (de beste optie is eenjarige ossen of kalfsvlees).

Tomatenpuree vindt kwaliteit zonder extra conserveermiddelen, dit product is op zich een conserveermiddel. Natuurlijk is het beter om komkommers te gebruiken.

ingrediënten:

  • runderpulp - 500 g;
  • komkommer gezouten sterk knapperig klein - 3 stuks;
  • ui - 1 stuk;
  • kleine wortels - 1-2 stuks;
  • kwaliteit tomatenpuree - 3 eetlepels. lepels;
  • kruidengrond (koriander, zwarte en rode peper, kruidnagel, laurier, enz.);
  • greens (peterselie, dille, koriander);
  • knoflook - 2 kruidnagels.

voorbereiding

We snijden de uien vrij fijn, wortelen - dunne plakjes en komkommers - langwerpige, kleine plakken.

In de pan in plantaardige olie licht bak of passeruem eerste uien, voeg wortels toe.

Snijd het vlees in kleine langwerpige stukjes en bak het licht in plantaardige olie in een aparte koekenpan.

We schuiven het vlees in een pan, mengen en stoven met de toevoeging van kruiden, giet indien nodig een beetje bouillon of water. Wanneer het vlees bijna klaar is, dat wil zeggen, het is zacht genoeg geworden (we proeven het), toevoegen aan aza in Tatar van rundvleesgesauteerde gezouten komkommer en licht verdunde tomatenpuree. Roer, doe uit en voeg gehakte knoflook en groen toe.

Kant-en-klare azu met ingelegde komkommers thuis wordt het best geserveerd met gekookte aardappelen of Alkmaarse gort. Voorafgaand is het noodzakelijk om de parelgerst 3 uur te laten weken, dan, wanneer het opzwelt - spoel en kook, bij voorkeur op het moment van gereedheid van de azu. Deze optie om aza te combineren met garnering is zelfs interessanter dan met aardappelen.

Dit gerecht wordt het best geserveerd met roggebrood of zelfgemaakte scones. Na een maaltijd, dien altijd verse thee, u kunt met een citroen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

30 − 28 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: