eieren in een dubbele ketel

Een stomer is een echte keukenassistent voor elke huisvrouw. Hier kun je lekker en snel een stevige maaltijd bereiden, een heerlijk diner en zelfs een voedzaam ontbijt. Kook bijvoorbeeld eieren - hardgekookt, in een buidel of zachtgekookt.

Wees er echter op voorbereid dat de eerste keer dat een ideaal gekookt ei niet werkt. De tijd voor het koken van eieren in een dubbele boiler hangt immers van veel factoren af: het volume water dat in het apparaat wordt gegoten, de grootte van het ei, het model van de stoomboot. Maar wees niet ontmoedigd, na verloop van tijd zul je absoluut het optimale regime voor jezelf kiezen en leren hoe je gemakkelijk het gewenste resultaat kunt bereiken. Eieren bereid in een dubbele boiler hebben een aantal belangrijke voordelen: ze kunnen gemakkelijk worden gereinigd, hun schaal barst helemaal niet en er vormt zich geen blauwachtige film in de buurt van de dooier.

Hoe eieren koken in een dubbele boiler? Onderzoek eerst uw stoomboot naar behoren. Sommige modellen hebben speciale kommen met holtes voor eieren, u hoeft alleen maar instructies te nemen en te lezen hoe en hoeveel tijd om eieren te koken in uw stoommodel. Maar soms zijn er apparaten zonder depressies. Wees niet van tevoren ontmoedigd, ze kunnen ook eieren koken. Leg ze gewoon in de kom zonder water toe te voegen.

Hoe kook je eieren in een dubbele boiler?

We nemen de eieren, goed onder mijn stromende koude water, veeg ze droog met een handdoek en leg ze in een kom of de bedoelde groeven.

Hoeveel eieren koken in een dubbele boiler?

Het hangt allemaal af van wat je uiteindelijk wilt bereiken. Als je hardgekookte eieren wilt koken, stellen we de timer precies 15 minuten in. Maar dat het ei in een zak is veranderd, we koken het gedurende 10 minuten en het is klaar om in totaal 7 minuten te koken. eieren koken in een dubbele ketelBesteed aandacht aan het feit dat kleine eieren iets sneller gaar worden en dat grote stukken langer gaar worden.

En wat als je plotseling van hardgekookte eieren houdt. En je familie geeft de voorkeur aan alleen zachtgekookt? Maak je geen zorgen, er is een uitweg hier! Het is heel simpel, leg de eieren in de kom, zet de timer ongeveer 7 minuten op zijn signaal, haal het ei eruit, dat zacht gekookt is en de rest verlaat de kok en programmeert de stoomboot nog eens 6 minuten.

Eieren, gekookt en gekookt, worden onmiddellijk uit de kom verwijderd, zodat ze niet worden verteerd. Maar degenen die hardgekookt zijn, kun je laten afkoelen in de stomer, zonder ze te gieten met koud water. Merk op dat de eieren die in de stomer van de schaal gekookt zijn, heel gemakkelijk gescheiden worden, zonder aan de gelaste eekhoorn te kleven.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 15 =