Dumplings met azijn | actualidadypolitica.com

Dumplings met azijn

Dumplings met azijn

Hoe authentiek wordt beschouwd als een methode voor het leveren van dumplings met azijn nu niemand te vertellen is niet genomen, en wat is het verschil als de ravioli vulling op basis van azijnzuur verrassend lekker zijn. We zullen recepten delen door een aantal van de laatste in dit materiaal.

Dumplings met azijn - recept

Laten we beginnen met de basis, die zelfs geen recept heeft, terwijl hij wordt bereid, het begint met alleen verhoudingen en eigen smaaksensaties. Dus, voor klassieke dressing van azijn, moet de essentie worden verdund met water, waarin de knoedels werden gekookt, in een verhouding van 1: 3. Het gerede tanken wordt aangevuld met een flinke snufje versgemalen peper en een boterham. Nadat de olie is gesmolten onder invloed van de hete bouillon, kan de knoedelsaus voor de dumplings met de azijn in de schaal zelf worden gegoten of apart worden geserveerd om elke pel'menka te dompelen.

Dumplings met appelciderazijn

ingrediënten:

  • mosterdzaadjes - 1/4;
  • appelazijn - 115 ml;
  • honing - 15 ml.

voorbereiding

In de stupa, wrijf de zaden van mosterd in poeder en vul het met gelijke delen azijn en bouillon, achtergelaten na het koken ravioli. Verdun een beetje honing in het mengsel en strooi een snufje zout. Dumplings met azijn en mosterd zijn nauwelijks zoet, maar met een heldere zuur-scherpe smaak.

Pelmeni met azijn en ketchup

Er zijn ook moderne manieren om azijn te verdunnen voor dumplings, in het kader ervan wordt het standaardazijnmengsel toegevoegd als ketchup. De afgewerkte saus komt uit zoet, tomaat en helder, en keurt ook de smaak van al die kruiden goed die aan de pelmenibedel zijn toegevoegd.

Kokende dumplings in water met je favoriete kruiden, laat een paar pilafsticks achter voor pelmeni-tanken. Giet azijn in de bouillon, in een verhouding van 1: 2, en voeg dan ketchup en gesmolten boter naar smaak toe. Voor degenen die liever scherp zijn, kun je in de saus gemalen rode peper toevoegen of een ketchup als basis kiezen.

Pelmeni met azijn en zure room

Er zijn maar weinig voegt een zure azijn, gezien de toch al vrij zuur is, maar als je ravioli saus bouillon te verdunnen, kan het zuur uit en je vullen met een beetje azijn.

ingrediënten:

Pelmeni met azijn en zure room

  • pelmen bouillon - 115 ml;
  • azijn - 10 ml;
  • zure room - 35 g;
  • knoflook - 2 tanden;
  • greens van dille.

voorbereiding

Wrijf de knoflook in een pasta met een snufje zout. Meng in een warme bouillon de azijn en giet deze in de zure room, roer zo dat er geen klontjes in zitten. Voeg de knoflookpasta en de gedroogde dille toe.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

14 + = 23

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: