Druivensap in de sapmaker | actualidadypolitica.com

Druivensap in de sapmaker

druivensap in een sapkoker

Momenteel zijn voor veel mensen die de voorkeur geven aan gezond eten, verse sappen van groenten en fruit een integraal onderdeel geworden van de dagelijkse voeding.

We zullen u vertellen hoe u druivensap kunt maken in een sapkoker voor het later inblikken.

Sokovarka - vrij handig en vrij eenvoudig keukenapparaat (zoals een stomer), waarmee je sappen kunt krijgen van vers fruit (bessen of groenten). Het principe van de sapmachine is om de stoom te verwarmen met vers fruit en het sap te scheiden wanneer het wordt blootgesteld aan hoge temperaturen. Sommigen zullen zeggen dat sap van juicers nuttiger is. Het moet duidelijk zijn dat sapmachines inrichtingen zijn voor het verkrijgen van kleine hoeveelheden vers sap. Sokovarki zijn meer geschikt voor het verkrijgen van een voldoende grote hoeveelheid sap en de daaropvolgende conservering.

Het bereiden van druivensap in een sapkoker is geen eenvoudige zaak. De bereiding van het sap duurt maximaal 1 uur, afhankelijk van het soort druiven en de mate van rijpheid van de bessen. Tijdens het gehele proces moet u zorgvuldig controleren of de onderkant van het apparaat geen water kookt.

Een recept voor druivensap in een sapkoker

Om sap uit druiven thuis te maken, moet je het geoogste gewas zorgvuldig uitzoeken. Gedood en verwend bessen aanhoudende gooien, plukken druiven met ribbels (dwz borstels) niet nodig is, vooral als het gaat om wijn rassen waarvan de bessen hebben een dunne huid en een zachte lichaam.

voorbereiding

We wassen de clusters zorgvuldig en leggen ze in het bovenste compartiment van het sap. Vul de tank niet te vol - het vulniveau mag niet hoger zijn dan de rand. Als het suikergehalte van de bessen niet hoog is en je wilt het sap een beetje zoeten, voeg dan suiker toe (besproeiingsbessen) is al beter in dit stadium.

Vervolgens verzamelen we de sokovarku: in de onderste container vullen we het water, we installeren het reservoir voor het verzamelen van het sap van bovenaf en vervolgens - de container met druiven en bedekken met een deksel. Voor gebruik moet de zuignap altijd worden gekookt.

We zetten de slangklem op, zetten de sokovarku op de kookplaatplaat en steken het vuur aan. Na 40-60 minuten kunt u de klem uit de slang verwijderen en het sap in een eerder voorbereide geëmailleerde container laten lopen (de pan kan zijn gemaakt van roestvrij staal van voedingskwaliteit).

Nu heet druivensap gebotteld in gesteriliseerde, voorverwarmd met stoom gesteriliseerde potten en oprollen het plaatwerk afdekkingen (of twirl - afhankelijk van het type van blikjes). Druivensap sokovarke we bereid door stomen bessen, dus het wordt gesteriliseerd en opnieuw te steriliseren is het niet langer nodig is. In dit geval hoeft u het sap maar snel op de banken te gieten en snel op te rollen. Druivensap voor de winter is klaar! In dit product, natuurlijk, minder vitamines, maar meer pectine.

Opgemerkt moet worden dat tijdens het maken van sap in de sapmaker, de bessen, zoals ze zeggen, bezinken. Dit betekent niet dat u verse druiven in de sovocharku moet doen. We moeten wachten tot het opgeslagen en bewerkte gedeelte volledig is gekookt. We rollen het sap in blikjes en we beschikken over de grondstoffen. recept voor druivensap in een sapkoker Om de volgende portie sap klaar te maken, stoppen we opnieuw de druiven in de bovenste container van het sap.

In het sapkooktoestel kunt u appelsdruivensap bereiden.

Druiven en appels zijn helemaal in harmonie in geur en smaak, bovendien, appels bevatten overvloedige pectine en barnsteenzuur, evenals vele andere zeer nuttige stoffen die niet aanwezig zijn in de druiven.

Het proces wordt op vrijwel dezelfde manier uitgevoerd, alleen samen met de druiven worden appelschijfjes (zonder zaden) in de bovenste capaciteit van de sokovarki geplaatst.

Zulke prachtige voorbereidingen voor de winter zijn een geweldige manier om ons dagelijkse menu te diversifiëren.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

36 − = 33

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: