Deeg voor ravioli

deeg voor ravioli

Ravioli - middelgrote Italiaanse deegpasta met verschillende vullingen in de vorm van een vierkant, ellips of halve maan, met gebogen randen. Meestal zijn ze iets kleiner in omvang dan bekende dumplings of vareniki. Vullingen voor ravioli (in het Russisch dit woord in alle verbuigingen in dezelfde vorm) kunnen worden gemaakt van gehakt vlees of vis, maar ook van champignons, groenten of zelfs fruit.

Ravioli worden gekookt als knoedels, of gebakken in olie, geserveerd als een onafhankelijke schotel met sauzen, evenals met bouillons of soepen.

Er is een versie over de gemeenschappelijke oorsprong van al dergelijke gerechten (dat wil zeggen, van gekookt deeg met vullingen) uit China. Er zijn echter nog andere versies.

Aanvankelijk werden ravioli beschouwd als een Siciliaans gerecht in Italië. Misschien is het recept geleend van andere volken door de Sicilianen. In de Italiaanse literatuur zijn verwijzingen naar dit gerecht aangetroffen sinds de 13e eeuw, nog voor de terugkeer van Marco Polo uit China, die het mogelijk maakt om vrij betrouwbare veronderstellingen te maken over de Mediterrane oorsprong van dit gerecht.

Hoe maak je een deeg voor ravioli?

Het traditionele recept voor een echte ravioli in het Italiaans is eenvoudig, want alles is geweldig, het belangrijkste is om tarwemeel van goede kwaliteit te vinden. We hebben ook een beetje olijfolie, water en een snufje zout nodig.

We zullen u vertellen hoe u een vers deeg voor ravioli van deze producten kunt bereiden.

ingrediënten:

  • tarwemeel van durumtarwe - 2 kopjes of iets meer;
  • water - 1 glas;
  • olijfolie - 3 el. lepels;
  • zout - 1 snuifje.

voorbereiding

Meel zeef door het werkoppervlak. Maak een groef, voeg olie en een snufje zout toe. Voeg geleidelijk water toe, meng het deeg. Het is beter om dit met je handen te doen, licht geolied. Hoewel u natuurlijk eerst een mixer met een spiraalmondstuk kunt gebruiken en dan uw handen kunt pakken.deeg voor ravioli in het Italiaans Het deeg wordt zorgvuldig gekneed, maar niet lang, we laten het 20 minuten van elkaar scheiden, nogmaals mengen we het licht met onze handen en kunnen we overgaan tot het modelleren van de ravioli.

Voor de bereiding van gekleurde ravioli kunt u een mengsel van watermengsels met groente- of vruchtensappen gebruiken, dat eerst door een fijne zeef moet worden gefilterd. De verhouding van sap en water in het mengsel is 1: 1 of 2: 1. Dit additief verhoogt op een bepaalde manier de bruikbaarheid van het eindproduct door de vitamines en andere voedingsstoffen in de sappen. En bovendien hebben gekleurde ravioli een aantrekkelijker uiterlijk, dit is vooral belangrijk wanneer we ons voorbereiden op kinderen.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: