Cranberry Mousse | actualidadypolitica.com

Cranberry Mousse

mousse van cranberry

Mousse van een cranberry is een zeer nuttig en smakelijk dessert dat ongetwijfeld voor iedereen aangenaam zal zijn zonder uitzondering! Bovendien is het eenvoudig bereid. Laten we samen met u de recepten bekijken van hoe u cranberrymousse kunt bereiden en uzelf de hele dag kunt vullen met een lading levendigheid!

Cranberrymousse met griesmeel

ingrediënten:

  • cranberry - 2 items;
  • kristalsuiker - 1,5 items;
  • water - 6 items;
  • griesmeel - 5 el. lepels.

voorbereiding

Hoe cranberry mousse te bereiden? We nemen de bes, spoelen grondig, gieten twee lepels gekookt water en wrijven het onder een korst, of kloppen de mixer in een homogene massa. Het resulterende mengsel wordt in een zeef geplaatst en wacht tot het sap is samengevoegd in de kom en giet de cake met gekookt water. We zetten het op een zwak vuur, brengen het aan de kook en koken het gedurende 5 minuten. Wrijf het vervolgens opnieuw door een zeef, leg de vloeistof op het bord en gooi de taart weg. Voeg suiker toe aan het bessensap, breng aan de kook en roer constant. Giet vervolgens zacht griesmeel en kook op laag vuur gedurende ongeveer 15 minuten. De resulterende massa van lichtjes koel, voeg cranberrysap toe, die in het begin apart werd gezet en alles grondig sloeg met een mixer gedurende 7 minuten - tot een weelderig schuim. De resulterende cranberrymousse met griesmeel wordt verspreid op hoge glazen glazen of kremanki en zet deze een paar uur op de koelkast om te bevriezen. Opgemerkt moet worden dat de mousse van mango kan worden bereid met andere bessen, vruchten en vulstoffen.

Recept voor cranberrymousse met gelatine

ingrediënten:

  • cranberry - 2 items;
  • kristalsuiker - 1,5 items;
  • water - 6 items;
  • gelatine.

voorbereiding

Voor de bereiding van cranberrymousse schillen we de bessen, spoelen ze in kouder water, wrijven door een zeef.

De resterende cake na het persen van het sap wordt in een kom gedaan, heet gekookt water gegoten, een zwak vuur aangestoken en 5 minuten gekookt. Filtreer en giet suiker in de cranberrybouillon, voeg geleidelijk aan gelatine toe en verwarm het, onder voortdurend roeren, aan de kook. Kant en klare siroop wordt gecombineerd met cranberrysap, we koelen het 30 minuten in de koelkast en kloppen het mengsel vervolgens met een mixer of cranberrymousse kokenklop tot een uniform dik schuim ontstaat.

De resulterende massa wordt in de voorbereide mallen of kremanki gegoten, op een koude plaats gezet om te bevriezen. Giet bij het serveren moussestroop.

Voor de bereiding van de siroop worden veenbessen gekneed met tol, gieten ze heet water en worden ze 5 minuten gekookt. Filtreer, voeg suiker toe aan de bouillon, verwarm opnieuw aan de kook en laat afkoelen.

Wilt u zich voorbereiden op een kindervakantie meerdere verschillende desserts? Dan bieden wij u een recept voor appelmousse.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

9 + = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: