taart met worst

Soms is het nodig om snel iets te koken, vooral als de bezoekers onverwacht zijn aangekomen. We kijken in de koelkast en in de schappen, en er is worst, eieren, kefir, meel, een beetje plantaardige olie en kruiden.

Je kunt dus een snelle taart maken met worst. Alleen nog aardappelen of kool nodig. Ze kunnen echter worden vervangen door courgette, groene erwten, groene bonen of iets dergelijks. Snelle pasteien, vooral van worsten, kunnen niet als een bijzonder gezond gerecht worden beschouwd, maar ze geven duidelijk aan dat de kok vindingrijk is en over het algemeen het vermogen van een persoon om binnenlandse problemen snel op te lossen. Bovendien kan hier een redelijk gebruik van overgebleven producten zijn.

Snelle taart met worst en aardappelen of kool op kefir

Ingrediënten voor het deeg:

  • Tarwebloem - ongeveer 500 - 600 g;
  • kefir - ongeveer 300 ml;
  • ei van kip - 2-3 st.;
  • frisdrank, ingewisseld met azijn - 1 snuifje;
  • voor de vulling:
  • worst - ongeveer 200 g;
  • verse kool (of zuurkool) of aardappelen - ongeveer 300 g;
  • ui - 1 stuk;
  • een beetje olie of geur om te braden.

voorbereiding

Eerst bereiden we de vulling voor. Ui, fijn gehakt, bewaard of gebakken in een koekenpan in olie. Voeg de zelfgemaakte worst, willekeurig gehakte en gehakte kool toe. We zullen binnen 8-12 minuten doven. Als we pasteitjes maken met aardappelen, kunnen we kant-en-klare aardappelpuree of heel fijngehakte rauwe aardappelen gebruiken - in dit geval snijden we taart met kool en worst het laatste moment, om niet te verduisteren. De vulling moet afkoelen.

Nu het deeg. Het meel moet worden gezeefd, voeg de resterende ingrediënten toe en meng, je kunt op lage snelheid mixen. Je kunt een beetje droge kruiden toevoegen aan het deeg - naar smaak. Het deeg moet eruit zien als een dikke zure room.

Op het formulier voor bakken, gesmeerd met boter of vet, de helft van het deeg verdelen, zetten we het op de gekoelde vulling. Bovenop de vulling het resterende deeg voorzichtig verdelen. Bak de cake in een voorverwarmde oven op een temperatuur van 180 graden C gedurende ongeveer 40 minuten. We controleren de bereidheid met een tandenstoker.

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

91 − = 81