aysing voor peperkoek

Peperkoek is vaak te vinden op familiethe feesten. En hoewel hun gebruikelijke uiterlijk en niet veel enthousiasme veroorzaken, zijn ze door smaakeigenschappen geliefd bij absoluut alles. We stellen voor dat je deze situatie oplost en een aysing bij ons voorbereidt. Door je favoriete ontbijtkoek te decoreren, zul je ze een fantastische, elegante en vooral smakelijke uitstraling geven, die kinderen vooral leuk zullen vinden.

Het recept voor peperkoek

ingrediënten:

  • eiwitten van verse kippeneieren - 2 stuks;
  • poedersuiker - 520 g;
  • citroenzuur - 5 g;
  • Vanilline - 1 pakket;
  • voedselkleuren van twee kleuren (optioneel) - 2 g elk.

voorbereiding

In een comfortabele diepe kom, klop de eekhoorns met een traditionele handgemaakte garde tot het schuim verschijnt. Voeg geleidelijk de kant-en-klare poedersuiker, vanille en ritmisch toe, zonder te onderbreken wordt alles vermengd met een garde, maar zwaai niet, zoals de luchtmassa ons hier naar toe brengt. Wanneer de massa al volledig homogeen is, maar nog niet sterk genoeg om citroenzuur te gieten en verder te gaan met ijverig interfereren met het aysing totdat het dichter wordt en niet stopt met vloeien.

Als u met het glazuur van verschillende kleuren wilt werken, verdelen we de eiwitmassa vóór het toevoegen van het citroensap in twee delen. Bijgevolg is het zuur verdeel en distribueren twee kommen met de toevoeging van kleurstoffen en ze klop ook brengen we de massa tot de gewenste toestand.

We hebben je verteld hoe je eiwit-aysing kunt maken, die je kunt maken of decoreren voor je ontbijtkoek. Maar als u een aysing nodig hebt om het oppervlak van de peperkoek te vullen, dan veranderen we niet de techniek van het bereiden van ons recept, maar verminderen we gewoon de hoeveelheid poedersuiker met 70 gram om een ​​meer vloeibaar glazuur te krijgen.

Peperkoekkoekjes schilderen door aysing

Van het perkament verdraaien we een kleine maat van de kulechek waarin we een aysing opleggen. Veel glazuur wordt niet aanbevolen, omdat u zich ongemakkelijk voelt om te werken. Beetje afgesneden van de neus pack (als je een groot gat te maken, zal icing gaan vaag en onhandig om naar te kijken). Op een koude, verse peperkoek voorzichtig langs de rand, brengen we glazuur aan en omcirkelen zo de gehele contour. In het centrum kunt u uw taart ontwerpen, icing met behulp van een andere kleur, en als je niet wilt doen het allemaal in één toon.

Laten we beginnen met het tekenen op het product, een bloem maken, het glazuur uit de verpakking aanbrengen, alsof je met een potlood tekent.

een lijst met pepernoten een lijst met peperkoekkoekjes2

Dan nemen we een penseel en schaduwen de randen van de bloemblaadjes, dan zullen we een wortel hebben die op een foto lijkt. Droog het schilderij moet niet minder dan 12 uur zijn.

een lijst van peperkoek cookies3 een lijst met pepernoten

Vullend peperkoek met aising

Als je al weet hoe je een wortel moet schilderen, dan zal het bedekken met een aysing je geen problemen bezorgen. Werk nooit met warme of warme ontbijtkoek, omdat uw glazuur gewoon begint te smelten en uitlekken!

Dus we omcirkelen de peperkoek op zijn contour, zoals we eerder deden en lieten het 2-3 uur liggen, zodat de rand in beslag nam.

gemberkoekjes gieten 1

Daarna nemen we een meer vloeibare aysing, die speciaal is ontworpen om te gieten en we dekken de hele bovenkant van de wortel. Laat de peperkoekkoekjes voor de nacht op tafel liggen om de aysing te drogen.

het gieten van peperkoekcakes2

Written by

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − = 7