Slippers met een jurk

Hoe vaak meisjes, die er stijlvol en aantrekkelijk uitzien, comfort schenken, comfortabele sneakers geven de voorkeur aan schoenen met een mooie haarspeldbochten. Gelukkig hebben dergelijke donaties nu niets meer te doen en een levendig bewijs hiervan is de bekwame combinatie van slips met een jurk. Immers met dit schoeisel met gemak kunt u niet alleen hooligan, straat, maar elegante look creëren.

Kies sifons onder de jurk

Hier hangt alles af van de kleurenschaal van de outfit en van de snit. Dus, als we de dagelijkse optie overwegen, dan zijn een jurk gemaakt van denim of in een sportieve stijl, bijvoorbeeld een meisjesstijl, sifons met een slimme, heldere afdruk ideaal. Dus zelfs een gewone outfit ziet er bijzonder trendy uit. Voor hen selecteren we één toon van accessoires en de vroegere eenvoud van de jurk verdwijnt in een oogwenk.

Instappers met jurk 10
Liggen met een jurk 11
Uitglijden met een jurk 12

Vet en extravagante vrouwen in de mode kunnen een korte of lange jurk dragen met metalen slip-ons. Hier is het belangrijk om te onthouden dat je in dit plaatje de accenten correct moet kunnen plaatsen - laat het zilveren schoenen zijn of de kleur van goud zal zijn schil zijn.

Uitglijden met een jurk 13
Liggen met een jurk 14
Liggen met een jurk 15

Ga nu naar de heilige der heilige - de avond-outfit. Denk je dat de hiel hier altijd geschikt is? En hier niet. Klassiek zwart en naakt, en zelfs witte slip-ons passen altijd met succes in zo'n afbeelding. Bovendien zal dit schoenmodel een onberispelijke toevoeging zijn van een kanten jurk op de knieën, een chiffon jurk in de vloer, evenals jurken, shirts, of midi of maxi.

Slips met een jurk 16
Uitglijden met een jurk 17
Uitglijden met een jurk 18

Hoe draag je vrouwenhevels met een jurk?

Allereerst moeten we opmerken dat dergelijke sportschoenen op een dikke zool ideaal zijn voor miniatuurmeisjes. Bovendien hecht het visueel een paar centimeter aan hun groei. Dergelijke slips worden gedragen met een jurk van elke lengte en stijl.

Jeansschoenen zijn beter te combineren met de sportstijl. Als het streetstyle is, is het van jou, dan combineren we met slipknots van denim jurken van grijze, donkere en gedempte pasteltinten.

Niet minder populair in dit seizoen, vrouwelijke slip-ons met luipaardprint worden veilig gedragen met jurken gemaakt van de volgende materialen: chiffon, knitwear, jeans. Als we het hebben over het universele model, dan zijn een paar zwarte of beige kleuren altijd geschikt om een ​​modieuze look te creëren. En witte slip-ons zijn perfect voor lichte jurken gemaakt van zijde en chiffon van welke kleur dan ook. Trouwens, zwarte slips van leer of suède zijn in harmonie met leren jurken en jassen-jacks.

Gezien de vraag welk soort jurk gekleurde slippen moet dragen om het uiterlijk van een bril te buigen, is het belangrijk om op te merken dat de outfit in dit geval dezelfde kleur moet hebben. Het is belangrijk om verschillende kleuren vakkundig te combineren.

Uitglijden met een jurk 1
Slips met een jurk 2
Slips met een jurk 3
Slips met een jurk 4
Slips met een jurk 5
Slips met een jurk 6
instapper met jurk 7
mouwen met jurk 8
Uitglijden met een jurk 9
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: