Visa voor Rusland voor Europeanen | actualidadypolitica.com

Visa voor Rusland voor Europeanen

visum naar Rusland voor Europeanen

Ruim Rusland trekt elk jaar verschillende miljoenen buitenlanders vanwege de rijkste natuurlijke diversiteit en het heldere culturele erfgoed. Daarvan zijn trouwens een groot deel toeristen uit de landen van de Europese Unie. En, het aantal van hen met elk jaar niet alleen niet afneemt, maar groeit. Veel potentiële toeristen, die aan de reis denken, weten echter niet of een visum nodig is voor Rusland. Dit is wat er zal worden besproken.

Hebben Europeanen een visum nodig voor Rusland?

Helaas zijn er praktisch geen Europese landen onder de drie dozijn staten, van wie de burgers visumvrije toegang tot de Russische Federatie zijn toegestaan. De lijst van wie een visum nodig heeft voor Rusland omvat alle Europese staten, met uitzondering van Montenegro, Bosnië en Herzegovina, Macedonië en Servië.

Hoe een visum voor Rusland verkrijgen?

Registratie van een toeristenvisum naar het land kan worden uitgevoerd op het grondgebied van uw eigen land. Om dit te doen, dient de ambassade of de consulaire afdeling van de Russische Federatie een pakket documenten in te dienen, namelijk:

  1. Buitenlands paspoort. Bereid en kopieën daarvan voor.
  2. Aanvraagformulier, dat de aanvrager kan invullen in het Engels, Russisch of in de Europese taal.
  3. Twee kleurenfoto's in de grootte 3x4 cm.
  4. Bevestiging van hotelreservering. In deze hoedanigheid kan het een kopie van de reservering zijn van het hotel zelf of een document van de touroperator.
  5. Medische verzekering.

Bovendien moet een kopie van de voucher van de reisorganisatie, waarbij er informatie over de persoonlijke gegevens van de aanvrager, de datum van binnenkomst en uitgang, evenals alle door het bedrijf (transfer, hotel voor een visum naar Rusland voor de Europeanen diensten, excursies, etc. moeten zijn voorzien ), evenals de gegevens van het bedrijf zelf.

Een toeristenvisum wordt, indien u dit wenst, één- of tweevoudig uitgegeven, de duur ervan is maximaal 30 dagen.

Wat betreft andere soorten visa naar Rusland, is een uitnodiging vereist. Dus voor een privévisum dat maximaal 90 dagen duurt, hebben vrienden of familieleden een uitnodiging nodig. Een uitnodiging van de gastpartij (organisatie, onderwijsinstelling) moet worden geformaliseerd voor het bedrijfsleven (maximaal 1 jaar), hoe je een visum voor Rusland kunt krijgenvisum voor onderwijs en werk (tot 90 dagen).

Wat betreft het transitvisum, waarvan de duur niet meer dan 72 uur bedraagt, moet u naast de lijst van documenten voor een toeristenvisum kopieën van tickets en visa toevoegen aan het land waar u de leiding hebt.

Na het indienen van een pakket documenten, zal de Russische ambassade worden geïnterviewd. Bovendien moet de aanvrager de kosten van het visum en de consulaire kosten betalen. De prijs van het visum is afhankelijk van het type en het land van de aanvrager.

In het algemeen bedragen de kosten van een visum voor Rusland voor Duitsers, evenals andere leden van de EU-landen (met uitzondering van Groot-Brittannië, Ierland en Kroatië) 35 euro. Om registratie te versnellen (1-3 dagen) - 70 euro.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

81 − 78 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: